Programok

Minden stílusból a legjobb előadókat válogattuk össze Neked. Rap, rock és retró is lesz, kis- és nagykoncertekkel várunk 4 napon keresztül a Balaton Fesztiválon Balatonkenesén június 29. és július 2. között.

Minden stílusból a legjobb előadókat válogattuk össze Neked. Rap, rock és retró is lesz, kis- és nagykoncertekkel várunk 4 napon keresztül a Balaton Fesztiválon Balatonkenesén június 29. és július 2. között.

19:30

Balaton Fesztivál Sub Bass Monster
Sub Bass Monster

1994-ben Máté Szabolcs gyermekkori barátjával, Kovács Péterrel megalapította a Hemapopu formációt. 1997-ben a Fila Rap Jam nevű versenyre elküldtek egy demót, amivel a 3. helyen végeztek. A dal a Rap Jam válogatáslemezre is felkerült. Több sikeres fellépés után a Hemapopu feloszlott.

21:00

Balaton Fesztivál Animal Cannibals
Animal Cannibals

Az Animal Cannibals az egyik legnagyobb hatású magyar rap/hip-hop csapat, a stílus egyik magyarországi előfutáraiként is szokták őket nevezni. Alapvetően a könnyedebb formákat preferálják, így a viccesebb, de mégis mondanivalóval bíró szövegeik szélesebb közönséghez is el tudnak jutni. A kannibálok népszerűsége máig töretlen.

22:30

Balaton Fesztivál Akkezdet Phiai
Akkezdet Phiai

„Azzal igyekszünk egzisztenciát teremteni, ami tinédzser korunk óta a legjobban foglalkoztat minket a lányokon kívül, és ez a magyar nyelv, a magyar szó” - Said

18:00

Balaton Fesztivál Queen's Land
Queen’s Land

A Queen's Land lendületes indie-pop, rock stílust játszó veszprémi csapat saját szerzeményeivel és feldolgozásaival csábítja a zenerajongókat.

19:00

Balaton Fesztivál Firkin
Firkin

“Olyan zenét játszik a Firkin, ami szikrát pattint a térdekbe és a talpak alá, sikolyokat és üvöltéseket fakaszt a torkokból a nagyszínpadoktól a kocsmákig. Ahogy az angol mondaná: firkin is good, firkin' good!”

21:00

Balaton Fesztivál Lord
Lord

A Lord szombathelyi hard rock-együttes. Legutóbbi albuma 2017. február 11-én, a 45. éves jubileumi koncert napján jelent meg, 45 címmel.

23:00

Balaton Fesztivál Reckless Roses
Reckless Roses

Magyarország legautentikusabb Guns 'N' Roses tribute zenekara.

18:00

Balaton Fesztivál Groovehouse
Groovehouse

A Groovehouse magyar pop rock együttes, zenéjüket a tinédzserektől az idősebb korosztályig mindenki ismeri és szereti.

19:00

Balaton Fesztivál UFO
UFO

A '90-es évek legendás dance-pop csapata újra a színpadon! :)

19:30

Balaton Fesztivál Kozmix
Kozmix

Zenéjük a kezdeti hardcore és happy rave világából indult, majd észrevétlenül változott át a pop és a dance műfajába.

20:30

Balaton Fesztivál Náksi Attila
Dj Náksi

Náksi Attila az egykori SOHO PARTY frontembere, szövegírója és egyik zeneszerzője, majd a NÁKSI vs BRUNNER dj duó tagja, ma STEREO PALMA művésznéven dj és producer. Számos arany- és platina státuszú mixlemezt, szerzői albumot, több száz remixet, több ezer fellépést, szereplést, élvonalbeli sikeres produceri munkákat és nagyszabású nemzetközi eredményeket társít nevéhez minden zenekedvelő és zeneértő.

22:00

Balaton Fesztivál DJ Dominique
Dj Dominique

Az ország egyik legkeresettebb lemezlovasa. Évente több száz fellépés, 36 aranylemez, 5 platinalemez, valamint 2 dupla platinalemez büszke tulajdonosa.

16:00

Balaton Fesztivál Varnyú Country
Varnyú Country

Idézzük meg a tábortüzek hangulatát vagy sétáljunk a Négyszögletű Kerekerdőben..... Játsszunk Együtt!

17:45

Balaton Fesztivál Mokka Tribute
Mokka Tribute

A Mokka Tribute 2012 őszén alakult rutinos zenészekből. A zenekar magját a volt Mokka tagok alkotják. Céljuk a 70-80 évek zenéjének ápolása.

20:00

Balaton Fesztivál Republic
Republic

„100 százalékban MAGYAR TERMÉK - magyaroktól, magyaroknak"

22:30

Balaton Fesztivál Balkan Fanatik
Balkan Fanatik

A műfaji és stílusbeli határokat átlépő Balkan Fanatik célja hip-hop-electronica-worldmusic zenestílusok megismertetése a hazai és a nyugati hallgatósággal.